Sve kategorije

Priopćenja za tisak

Početna> Vijesti > Priopćenja za tisak

7. Egypt Automotive Summit je službeno održan uz SHINERAY Rolling Out X30!

Novosti i događaji

7. Egypt Automotive Summit je službeno održan uz SHINERAY Rolling Out X30!

Vrijeme: 2022-12-09 Hits: 85


1

    Dana 7. decembra 2022. godine, 7. Egipatski automobilski samit održan je prema planu. Za razliku od prethodnih samita, kineski brend automobila SHINERAY službeno je najavio svoje lokalno lansiranje na konferenciji i predstavio prvo komercijalno vozilo, SHINERAY X30, egipatskom kupcu Generalu Misru.

1670520576104725

    Osnovan 1997. godine, SHINERAY je jedno od 100 najboljih kineskih proizvodnih preduzeća koja integrišu istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju automobilskih motora i kompletnih vozila. Njeni proizvodi automobilske industrije pokrivaju različita područja, uključujući SUV, MPV, minibus i laka kamiona, a njeno poslovanje pokriva više od 100 zemalja i regija širom svijeta. Iskrena saradnja sa Generalom Misrom pomaže SHINERAY-u da napravi solidan korak na afričkom tržištu komercijalnih vozila. 

1670520714268652

    Novo lansirani X30 karakterizira visoka ekonomičnost i pouzdanost. Osim osnovne verzije sa pogonom na gorivo, lansirana je i CNG verzija koja pruža više i bolji izbor za potrošače različitih zahtjeva. 

1670520717255168

    Kao jedno od 100 najboljih proizvodnih preduzeća u Kini, SHINERAY je uvek naporno radio na različitim poljima. Najreprezentativnije komercijalno vozilo SHINERAY je nekada imalo 45% udela na kineskom tržištu komercijalnih vozila. Ne samo da se dobro pokazao na domaćem tržištu, već se SHINERAY aktivno pripremao za prekomorska tržišta od svog početka, a sada je uspostavio proizvodne i R&D baze u Vijetnamu, Italiji, Tajlandu i Južnoj Americi. Kroz saradnju sa Generalom Misrom, Egipat će postati još jedna velika baza koja povezuje automobilska tržišta Kine i Afrike.

1670520613994059

    Osim toga, Xie Yong, direktor SHINERAY-a, također je uputio svoje blagoslove za samit i generala Misra putem govora na daljinu, ističući da se dovoljno pripremio za egipatsko, pa čak i afričko tržište, te da će nastaviti da povećava ulaganja u Egipatsko tržište da generalu Misru i egipatskom narodu obezbedi bolje i prikladne proizvode za Egipat i Afriku.

     Ostanite vjerni svojoj prvobitnoj težnji, a zatim dobijete koju bismo trebali postići. Ulazak SHINERAY-a na egipatsko tržište znači novu polaznu tačku, a u ovako kritičnom trenutku podrška i posvećenost svakoga u SHINERAY-u je još potrebnija. U budućnosti, SHINERAY će nastaviti da održava duh spremnosti da se trudi i da nikada ne popušta pred porazom, kako bi boljim proizvodima stekao više priznanja potrošača.